Termékleírás
A Myprotein Fermentált BCAA egy mikrobakteriális erjesztési eljárás felhasználásával készül.
A fermentálás egy természetes biológiai folyamat, mely során hasznos mikrorganizmusok (baktériumok) előemésztik az adott élelmiszert, lebontva a benne lévő szénhidrátokat, káros összetevőket, feltárva az értékes tápanyagokat, melyek így sokkal jobban hasznosulnak a szervezetünkben. Mivel nincs benne tejcukor és allergén anyagok, emésztése jóval könnyebb, amit elősegít az is, hogy az erjesztésnek köszönhetően előemésztett állapotban vannak az aminosavak.
A hagyományos BCAA-hoz hasonlóan ez a termék is 2:1:1 arányban tartalmaz 3 aminósavat, a leucint, izoleucint és valint. Ezeket esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavaknak nevezzük, mivel az emberi szervezet nem képes az előállítására és nélküle nem tud működni, így táplálkozásunk során kell bevinni a szükséges mennyiséget.
A Fermentált BCAA előnyei
Bárki számára megfelelő, aki növelni szeretné a napi aminosav bevitelét. Jellemzően aktív egyének fogyasszák, de alkalmas bárki számára aki intenzív testmozgást vagy edzés végez. Vegánok, vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Más aminosavaktól eltérően nem a gyomorban metabolizálódik, hanem közvetlen az izmokban.
Adagolás
Adjunk 5 g-ot 300-400 ml vízhez.
A napi vitamin pótlás elengedhetetlen az aktív mozgást végzőknek. Válaszd ki a leginkább megfelelő terméket itt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.