Termékleírás
A Myprotein xantángumi terméke egy természetes eredetű zselésítő adalék, mely tiszta és átlátszó gélt képez. Vízben nagyon jól oldható, fehér por.
A Xantángumi előnyei
A xantángumi egy természetes növényi eredetű sűrítő, zselésítő anyag, poliszacharid. A kozmetikai és az élelmiszeripartban is használják.
Az élelmiszeriparban sűrítőanyagként és stabilizálószerként, E415 néven alkalmazzák. A xantán például megnöveli a tészták vízkötő képességét, így késlelteti a kenyerek öregedését is. Vízben jól oldódó, fehér por állagú anyag, mely kíválóan alkalmazható például gluténmentes tészta megfelelő struktúrájának kialakításához.
Kiemelt előnyök
- gluténmentes
- ételek és italok texturájának javítására alkalmas
Ennél egy egészséges fehérjeszeletet? Válaszd ki a neked tetsző ízesítést.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.